Sponsorit

 • Harjoituskeskus Maximus

  Maximus tarjoaa nykyaikaiset puitteet toiminnalliseen oheisharjoitteluun, urheilijoille, kuntoilijoille sekä yritysten henkilöstölle.

  Me Maximuksella haluamme, että Porista tulee jatkossakin eri lajien Suomen ja kansainvälisen huipputason urheilijoita. Haluamme myös kehittää porilaisten yksityisten ihmisten ja yritysten henkilöstön hyvinvointia.

  Maximuksessa on yli 150 neliön upeat tilat, josta löytyy myös pukuhuone ja suihkut. Puolet harjoittelutilasta on tekonurmea ja toinen puoli laadukasta kumimattoa. Huippulaadukkaat harjoitusvälineet ja tilava ympäristö tarjoaa laadukkaat ja turvalliset puitteet tehokkaan toiminnallisen harjoittelun tekemiselle.

  http://www.maximuspori.fi/
 • Huittisten Säästöpankki

  Säästöpankissa työskentelee ammattitaitoisia ihmisiä sinun palveluksessasi. Meillä sinua palvelee tuttu henkilö, jonka saat aina kiinni – konttorista, puhelimella, sähköpostilla tai vaikkapa verkkopankista – oli huolenasi sitten asuntolaina tai säästöpossu. Eikä päätöksiä tarvitse odotella viikkokaupalla. Tiesitkö muuten, että meillä on yli 150 konttoria ja yli 1000 työntekijää? Tällä porukalla varmistamme, että saat meiltä aina parasta palvelua.

  Asiakkuus kanssamme voi alkaa kätevästi ja vaivattomasti. Autamme sinua kaikissa pankkiasiakkuuden siirtämisen liittyvissä asioissa.

  http://www.saastopankki.fi/pankki/huittisten-saastopankki/etusivu
 • Stadium Teamsales

  Stadium Team Sales
  Stadium toimii selkeän mission puolesta- haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään.Tämän takia urheiluseurat ovat meille erittäin tärkeitä.

  Ideamme on sama kuin kaikilla urheiluseuroilla. Meille on tärkeää että saamme tehdä yhteistyötä seurojen kanssa ja haluamme tarjota kaikille parhaimpia hintoja, parasta palvelua ja eniten bonusta. Haluamme osaltamme olla mukana tukemassa urheilua ja liikuntaa ja tämän monet ovat huomanneet. Tästä todisteena ne 1249 Stadium Team Sales seuraa jonka kanssa teemme yhteistyötä.

  https://www.stadiumteamsales.fi/